Предмет: Re: Vicevi Чет Мар 27, 2008 4:39 pm | |
| Si bile dve 4a4kalici i se setale po patot..Videle igla i ednata i rekla na drugata "eeej gleaj robot!" | |
| | |
G-GIRL Рапуш
Број на мислења : 42 Join date : 2008-03-15 Age : 31 Местолокација : Prasaj i ce ti kazam
| Предмет: Re: Vicevi Пет Мар 28, 2008 3:27 pm | |
| | |
|
| |
Pizzicato Рапуш
Број на мислења : 39 Join date : 2008-03-17 Age : 31 Местолокација : DOMA
| Предмет: vicevi Пет Мар 28, 2008 3:51 pm | |
| што е скелет во регал? Минато годишен играч на крижи мижи | |
|
| |
Pizzicato Рапуш
| Предмет: ...... Вто Апр 01, 2008 1:05 pm | |
| sto e motor megju 2 rida? PRDEZ:))))))))))))) | |
|
| |
Pizzicato Рапуш
| Предмет: .......... Вто Апр 01, 2008 1:06 pm | |
| zosto pepi odi so navednata glava? zosto majkamu e svinja:D | |
|
| |
Pizzicato Рапуш
| Предмет: limoni Вто Апр 01, 2008 1:10 pm | |
| si bile dva limoni i odele po ulica edniot limon go zgazil kola a drugiot se iscedil od smeenje | |
|
| |
martin4ebaby VIP
Број на мислења : 102 Join date : 2008-03-11 Age : 35 Местолокација : Bitola/Bair
| |
| |
MisKo Рапуш
Број на мислења : 67 Join date : 2008-03-15 Age : 35 Местолокација : Struga Underground
| Предмет: Vicevi Нед Апр 13, 2008 1:29 pm | |
| Dodje zagrepcanin u Split u kafic. -Ja bi pivo! -A pivaj, ko ti brani - odgovori mu konobar. | |
|
| |
MisKo Рапуш
Број на мислења : 67 Join date : 2008-03-15 Age : 35 Местолокација : Struga Underground
| Предмет: Vicevi Нед Апр 13, 2008 1:29 pm | |
| Zasto crnci imaju kovrdzavu kosu? - Kada crnac krene u disko vratar mu kaze: "ti ne mozes". Onda crnac pita "a stooooooo" i vrti prstom po kosi. - Zasto crnkinje imaju dugacke sise? - Njima vratar kaze "ti mozes" i povuce ih unutra. - Zasto crnci imaju dugacak kurac? - Crnkinja onda povuce pratioca za sobom i pita "a zasto on ne moze?". - Zasto crnci imaju pljosnate noseve? - Vratar odgovara "eto zato!" i udara crnca po nosu. | |
|
| |
MisKo Рапуш
| Предмет: Vicevi Нед Апр 13, 2008 1:33 pm | |
| Si bile Mujo i Haso i babata ja izel volkot | |
|
| |
MisKo Рапуш
| Предмет: Vicevi Нед Апр 13, 2008 1:33 pm | |
| Si bile Mujo i Haso i babata ja izel volkot | |
|
| |
Martin a.k.a. DzVeR
Број на мислења : 26 Join date : 2008-03-18 Age : 28 Местолокација : Да знаеф ке ви кажеф али незнам!
| Предмет: Re: Vicevi Сре Апр 23, 2008 2:07 am | |
| Седат мујо и хасо в затвор, Хасо се потпишва на ѕид и мујо му вика: -Шо се потвишваш море, ке не избркат од затвор.
Последната промена е направена од Martin a.k.a. DzVeR на Сре Апр 23, 2008 2:13 am. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
Martin a.k.a. DzVeR
Број на мислења : 26 Join date : 2008-03-18 Age : 28 Местолокација : Да знаеф ке ви кажеф али незнам!
| Предмет: Re: Vicevi Сре Апр 23, 2008 2:08 am | |
| Си бил малиот Трпе. Одел на училиште и наставничката го гледа цел потечен во устата и му вели: - Шо ти е бе Трпе? - Абе ми застана пчела на устата. - И шо ти се деси? Да не те касна? - Не бе, татко ми ја утепа со лопатата! | |
|
| |
Martin a.k.a. DzVeR
| Предмет: Re: Vicevi Сре Апр 23, 2008 2:09 am | |
| Како се вика куче со две нозе? -Како и да го викаш, нема да дојде! | |
|
| |
Martin a.k.a. DzVeR
| Предмет: Re: Vicevi Сре Апр 23, 2008 2:09 am | |
| Го прашала наставничката малиот Трпе: - Трпе, ајде кажи ни што би сакал ти да правиш во животот? - Би сакал цел живот да пијам виски и да сексам жени. Наставничката изнервирана му плеснала шлаканица и го пратила дома. Кога стигнал малиот Трпе дома, татко му го гледа зацрвенет во лицето: - Што е Трпенце, што ти се случило во школо? Кога малиот раскажал што се случило и татко му залепил шлаканица. Утредента наставничката го прашува дали дома им кажал што се случило, а малиот Трпе и раскажал дека и татко му го натепал. - И сега научи ли ти нешто од целава работа? - Научив наставничке, ќе пијам Кока кола и ќе си го мавам. | |
|
| |
Martin a.k.a. DzVeR
| Предмет: Re: Vicevi Сре Апр 23, 2008 2:11 am | |
| Трпе ја носи жена му на доктор. - Трпе ви честитам , ќе станете татко. - Ама како, јас внимавав, многу внимавав. - Е па Трпе, тоа ти е исто како во сообраќајот, ти ќе внимаваш ама друг ќе налета. | |
|
| |
MisKo Рапуш
| Предмет: Vicevi Саб Апр 26, 2008 3:16 pm | |
| Професор прашува студент по медицина: - Колега, како ќе познаете дали некоја жена е бремена? - Па, ќе има голем стомак и пеги по лицето. - Аха. А јас имам ли голем стомак? - Да. - Имам пеги по лицето? - Да. - Е, па, кога ќе чуеш дека сум се породил, дојди да ти напишам шестка. | |
|
| |
MisKo Рапуш
| Предмет: Vicevi Саб Апр 26, 2008 3:19 pm | |
| Во лудница испитуваат дали се излечени двајца луди. Отишол првиот и му рекле: Кој прв стапнал на месечината? И тој одговорил: - Јуриј Гагарин. Кој ја нацртал Мона Лиза? - Леонарно Да Винчи. Дали на месечината има живот? - Се мисли но сеуште не е откриено. И првиот му ги кажал на вториот одговорите. И почнале да го испитуваат вториот. Го прашале: -Како се викаш? И тој одговорил: - Јуриј Гагарин. Како се вика татко ти? - Леонардо Да Винчи. Дали си луд? - Се мисли но сеуште не е откриено. | |
|
| |
MisKo Рапуш
| Предмет: Vicevi Саб Апр 26, 2008 3:23 pm | |
| KIKSOVI I MUDRI PORAKI... Маријан,девојчето до тебе како се вика? -Моника професоре! -А името како и беше?
Ееее Даре Даре умре циганката шо те фалеше! Скрила невеста секира зад врата.
Во Петок правите ненајавен тест..
Даре,ај испадни си надвор, поседи си внатре и пак влези си.
Кај отиде таа шо отиде да се врати.
Му реколо зајакот на магарето.....Глеј колкави уши имаш бре......е и ти така носот голем ти е. | |
|
| |
sbep_bojan Рапуш
Број на мислења : 71 Join date : 2008-03-21 Age : 32 Местолокација : Bitola nakarshi Konzulato
| Предмет: Re: Vicevi Пон Апр 28, 2008 1:32 pm | |
| e pileto mi go kaza ovaj vcera se procapaf od smea...
si bilo edno selan4e, mn rabotlivo samo na nivi, da ora da kopa i mn bil razvien..tatkomu go zel eden den na boks da go zapishi i pocnal so treninzite...doshlo vreme da se presmeta so nekoj podobar bokser i pocna borbata selan4eto ka4enje edna i drugiot na zemja...sudijata se pushtil da mu broj: - 1, 2, 3, 4, 5... - Dosta mora, tatka na volo doma do 500 mu broeshe ne stana, ovaj do 10 ke ti stani..- reklo selan4eto....
pozz momci..ve sakam site...mwah | |
|
| |
Adrenalin666 moderator
Број на мислења : 172 Join date : 2008-05-22 Age : 36 Местолокација : Сонцето Светит Месечината Сјај, Те Сакам Ебамуја Знај..Ж`та кавадаречка-засекгоаш моја!!
| Предмет: Re: Vicevi Чет Мај 22, 2008 6:18 pm | |
| Хитлер ја собрал војскава и рекол Миииииииирно и некој кивнал да го ебам. И вика Кој кивна? Сите ќутат.. И пратил 100 војници на стрелање.. -Кој кивна , па прашува? Сите ќутат и ајт уште 100 војници на стрелање... И пак вика Кој кивна бре? И се јавил некој...ЈАС!!! -На здравје друже војниче... Иди црвенкапа кај баба и ја сретнал волкот и вика Каде црвенкапиште? Еве кај бабиштево ке одам пензија зела .... Е ај дај ми ја адресата на баба ти? важи бе... www.baba.com.mkСе возат у воз тип и некоја си жена, и на грешка женава прднала, и му вика на мажов.. ако можи ова да остане меѓу нас? Абе отворај пенџере се загушив..како меѓу нас!! | |
|
| |
БрАчЕдО ОдОзГоРа Рап гуштер
Број на мислења : 102 Join date : 2008-03-13 Age : 32 Местолокација : Од На Баер!!!!
| Предмет: Re: Vicevi Пон Јун 23, 2008 3:45 am | |
| Си биле 2ца без 3ца и влегле во минус, дошол уште еден и немало никој !!! седат глувиот и слепиот пред слаткарница, и слепиот му вели на глувиот...ВИДИ ШО УБАЈ ЧЕВЛИ!!! си било едно слонче и ни 5 ни 6 туку 7...... краделе брачедите шина од возојте, и утредента ги фатиле полицијата....го прашва командиорт главниот на брачедите со му бил кој крадеше и овај му вика...ами чичко чичко...деците крадеа...цајкано му вели....ами тие деца се кај можи да кренат 500кг шина....и брачедо му вели...ами тие деца се од кај зна шо е това 500кила.... позззззззззззззззззззззззззззззззз од озгора!!!!!! | |
|
| |
БАНО moderator
Број на мислења : 220 Join date : 2008-03-14 Age : 115 Местолокација : Arnaut Maala
| Предмет: Re: Vicevi Нед Jул 06, 2008 1:20 pm | |
| | |
|
| |
Stefan_GraFFitI Royal
Број на мислења : 10 Join date : 2008-03-17 Age : 29 Местолокација : Bitola,Macedonia
| Предмет: Re: Vicevi Нед Jул 06, 2008 6:35 pm | |
| Си биле Мујо и Хасо и решиле да одат на летовање Најдоја Хотел и се сместија , се искапија на море и ојдоја да легнат легнаја заспаја , ама во тој хотело вриело комарци . Другио ден ко се разбудија Мујо и Хасо целите искасани и ојдоја да се жалат на рецепција Мујо му вели на тој рецепционеро -Шо бе вака не изедоја комарците немате онакфи курала против комарци Пецепционеро му прај се потрошија денес треба да стигнат нови . Па ојдоја се искапија в море и стигнуват дома уморени надвор ноќе и гледат клаени тие против комарци и кефој овие =]..Легнаја и по едно време му влегват светулки и Мујо прај бегај Хасо идат со батерии... | |
|
| |
kent1_kikobt
Број на мислења : 8 Join date : 2008-07-06 Age : 29 Местолокација : bitola
| Предмет: Re: Vicevi Пон Jул 07, 2008 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Vicevi | |
| |
|