Martin a.k.a. DzVeR
Број на мислења : 26 Join date : 2008-03-18 Age : 28 Местолокација : Да знаеф ке ви кажеф али незнам!
| Предмет: Str2 - Koga Vrne Istura Саб Апр 19, 2008 1:30 am | |
| Str2 – Koga Vrne Istura
Zasto mislis deka vrne sekoj den, I Sekoj den e sivilo Pa nema nisto pozitivno, Sekoj spomen e temen, Koga nemas nekoj pokraj tebe Ne si tolku tvrdokoren Zosto nemas doverba vo nikoj odfrlen, Od site dali zivees vo pekol, Glesovi vo glava kako eho, Gubis interes vo sekoj cekor, Site raboti napraveni ostaveni zastareni nemoralni pa Zaboraveni, Od losi vesti gubis nervi, Sakas samo da se stemni, Ljubov nema samo vikas omraza vo tebe gledas, Sakas vremeto da zapre, Ednas da si sreken, Vednas sto da pravis koga nema sreka, Samo cekas a koga vrne istura I togas samiot od sebe begas, Tolku mnogu sjeban sto ni doverba vo sebe nemas, Dali nejkes da sakas I dali nejkes da si sakan, Dali dusata te boli, nema pravda, ima zborovi koj bodat kako igli pod nokti, a loso detstvo I motiv na ulica od kopilj, pa ne me svakaj pogresno na nikoj ne mu e lesno, toj sto misli e sovrsen denes misli gresno.
Koga vrne razmisluvam, koga vrne istura, Nokta gluva se spustuva,se dur pisuvam jas nadez imam, Nades vi davam I ne vi baram nisto nazat, Ha I ne mi treba nisto nazat.
Koga vrne razmisluvam, koga vrne istura, Nokta gluva se spustuva, se dur pisuvam jas nadez imam, Nades vi davam I ne vi baram nisto nazat, Ha I ne mi treba nisto nazat.
Nema sonce po dozdot, I ne nadvisnuva pak oblak, Koga mislite vo dusa bolat pocnuvam da gubam volja, Zaludno pojak nema sekogas vo teskite poenti, Sam sebe prpusten na sebe vo teskite moment, Sekojdnevnite problem vreme gi leci, Sto so stvarte promeneti vecni, Na luge necij uspeh im preci, Pod korenite na srzta, Dali pak ima nadez koga mislis deka znaes, Kolku lesno mozes da se lazes, Sto brodot ke pocne da tone sekoj tvoj problem e golem, Odis po rabot I ne smees da poglednes dole, Koga si sam protiv svetot, Neuspeh nosi sekoj cekor, Te vraka na pocetok na svetot, Ili pomiri se sudbina prifati vina, Treba sila da svatis vistinska pricina sto bila, Vo bura baraj nesto cvrsto da se drzis, Nevremevo se mrsti, No zaedno potesko e da ne skrsi (Potesko e da ne skrsi).
Koga vrne razmisluvam, koga vrne istura, Nokta gluva se spustuva,se dur pisuvam jas nadez imam, Nades vi davam I ne vi baram nisto nazat, Ha I ne mi treba nisto nazat.
Koga da e, tebe ti e sekojdnevie, Te ubiva bez redie, Vremeto ko godini ni minuta nejki da pomini, Za promena pa nekoj bara poroci za dusata Rasipana razbolena, Pa podobro spodeli dobrina koja ni fali za da nema stari rani, Ne koristlivi drugari, Samo pravi, Problemte se bodat, A spomenite se vecni, No nekade ti preci znaes se deka ke se sredi, Pa ceni kolku vredis samo nemoj da gledas so prezir patot e rapav pa vredi da go sledis preski, Ako vremeto te stega kako klesti, Neka ne bide precni, Nema razlog za da kines nervi, I samo ako mojte zborovi doprat do tebe, Togas dobro nemoj da mi sudis, Koga ne znaes niz sto sum prosol Kako bilo zosto loso, Samo jas si znam za sebe go cuvam, Pa zboram isto ko da kruzam uzas, Za da dopram do bilo koja rasipana dusa.
Последната промена е направена од Martin a.k.a. DzVeR на Пет Апр 25, 2008 1:41 pm. Мислењето е променето 1 пати | |
|
sleepy moderator
Број на мислења : 183 Join date : 2008-03-12 Age : 33
| Предмет: Re: Str2 - Koga Vrne Istura Саб Апр 19, 2008 2:13 am | |
| zna4i ova nedela se otruf doma so pesnafa:D:D:DD | |
|
nixa_urban-skillz Рапуш
Број на мислења : 33 Join date : 2008-03-15 Age : 32
| Предмет: Re: Str2 - Koga Vrne Istura Саб Апр 19, 2008 12:08 pm | |
| | |
|
nixa_urban-skillz Рапуш
| Предмет: Re: Str2 - Koga Vrne Istura Саб Апр 19, 2008 10:25 pm | |
| fala najmnogu sleepy...pozz. do tebe | |
|
nixa_urban-skillz Рапуш
| Предмет: Re: Str2 - Koga Vrne Istura Саб Апр 19, 2008 10:28 pm | |
| abe so se desava na RapidShare... mozi da se vnesat 4 simboli najmnogu za da pocni so download, , a na sliata dava 6 | |
|
Martin a.k.a. DzVeR
Број на мислења : 26 Join date : 2008-03-18 Age : 28 Местолокација : Да знаеф ке ви кажеф али незнам!
| |
Spinin Рапуш
Број на мислења : 75 Join date : 2008-03-14
| Предмет: Re: Str2 - Koga Vrne Istura Нед Апр 20, 2008 12:39 pm | |
| pesnata e super stvarno kako i sekt ustvari site i se top/// a i ovaa kide na albumot? | |
|
atentator Рап гуштер
Број на мислења : 109 Join date : 2008-03-14
| Предмет: Re: Str2 - Koga Vrne Istura Нед Апр 20, 2008 11:12 pm | |
| Blagodarenie na ANGIE (sestrata na sleepy) ja ke umram so pesnava mislam deka ja dochekuvam starosta so nea ludila e trackata sekoja chest za momcive eden ogromen RESPECT!!!!! | |
|
sleepy moderator
Број на мислења : 183 Join date : 2008-03-12 Age : 33
| Предмет: Re: Str2 - Koga Vrne Istura Пон Апр 21, 2008 1:18 am | |
| sedi be riki...jas i sestra i na jas da ne befme kaj ke odeshe...18 pesni ti dadofme od str2 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D nakur4ifme mora malce | |
|
Martin a.k.a. DzVeR
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Str2 - Koga Vrne Istura | |
| |
|