Dzanakk
Број на мислења : 12 Join date : 2008-03-24 Местолокација : Cair
| Предмет: Seven Пон Мар 24, 2008 11:09 pm | |
| Vaka momci, tipov doznav deka e poranesen clen na Bad Copy... interesna mi bese edna negova pesna Mikrofonski Daklu mislam se vikase... ako moze da mi uploadirate albumi od nego...
Pozdrav. | |
|
Gang Man[Freedom Figters] Рап Шутрак
Број на мислења : 189 Join date : 2008-03-14 Age : 34 Местолокација : Bitola (Arnaut Maale) Oblasta
| Предмет: Re: Seven Вто Мар 25, 2008 2:28 am | |
| ne na Bad Copy tuku na 43 zla i ne e nisto posebno !!!!!!kolku podobri ima za tema da se otvori!!! | |
|
Dzanakk
Број на мислења : 12 Join date : 2008-03-24 Местолокација : Cair
| Предмет: Re: Seven Вто Мар 25, 2008 7:49 pm | |
| - Gang Man[Freedom Figters] напиша:
- ne na Bad Copy tuku na 43 zla i ne e nisto posebno !!!!!!kolku podobri ima za tema da se otvori!!!
dali ima dali nema jas vazno ja otvoriv!!! ok ne rekov deka e neso posebno ama interesno mi e na mene i sekoj si ima svoj vkus!!! i ako ima nekoj neso od nego neka stavi tuka!!! ps: ne bev siguren dali e od bad copy ili 43 zla vazno u niv krug bil Pozdrav. | |
|
CrnaBtHronika moderator
Број на мислења : 62 Join date : 2008-03-14 Age : 34 Местолокација : Karposh (Bitola)
| Предмет: Re: Seven Пет Мар 28, 2008 1:31 pm | |
| prv pat slusam za tipov ali temata e ok...edna od mnogute celi na koj bilo forum e i ovaa-da se isprezentiraat novi lugje, da se kazi, da se slusni ili da se vidi nesto novo...taka da bi bilo dobro da ostavis nekoj link za download od nego ili barem stavi slika da go vidime so coek e ..pozdrav.. | |
|
dime_sivdom moderator
Број на мислења : 426 Join date : 2008-03-11 Age : 38 Местолокација : Независна Република Битола/Баир мала није шала
| Предмет: Re: Seven Пет Мар 28, 2008 8:15 pm | |
| neznam nisto za nego ali aj ke se potrudam da najdam ako najdam nesto ke stavam linkovi tuka.... pozz | |
|
БАНО moderator
Број на мислења : 220 Join date : 2008-03-14 Age : 115 Местолокација : Arnaut Maala
| Предмет: Re: Seven Саб Мар 29, 2008 11:03 pm | |
| Aj kazi dali ima albumi ovaj tipot i ako ima kako se vikaat za da znam da ti pobaram po net. Jas samo edna pesna imam slusnato od nego duet mu e so Struka i so juice pesnata se vika - Obratite Paznju...ako sakas taa doma ja imam mozam da ja stavam vo Download... Pozdrav | |
|