KOSTA(FREESTYLER) moderator
Број на мислења : 216 Join date : 2008-03-12 Age : 36 Местолокација : Bitola (Arnaut Mala)
| Предмет: LYRICS (TEXTOVI) !!! Чет Мар 13, 2008 2:19 am | |
| SEKOJ KOJ STO SAKA DA OBJAVI SVOJOT TEXT ,SLOBODNO MOZI DA GO NAPRAVI NA OVAA TEMAA .I SITE CLENOVI AN FORUMOT MOZAT DA DADAT MISLENJE I SE MOLAAT DOKOLKU DAVAAT BEZ NAVREDI I VULGARNOSTI..POZZ | |
|
Adrenalin666 moderator
Број на мислења : 172 Join date : 2008-05-22 Age : 36 Местолокација : Сонцето Светит Месечината Сјај, Те Сакам Ебамуја Знај..Ж`та кавадаречка-засекгоаш моја!!
| Предмет: Re: LYRICS (TEXTOVI) !!! Чет Мај 22, 2008 5:26 pm | |
| Сонцето светит... Месечината Сјај Те сакам Бамуја Знај! | |
|
Adrenalin666 moderator
Број на мислења : 172 Join date : 2008-05-22 Age : 36 Местолокација : Сонцето Светит Месечината Сјај, Те Сакам Ебамуја Знај..Ж`та кавадаречка-засекгоаш моја!!
| Предмет: Re: LYRICS (TEXTOVI) !!! Саб Aвг 02, 2008 12:04 am | |
| Па темата се вика Lyrics, односно текстови , па не гледам правилник за кој тип на текстови би било пожелно да се става па ќе си земам за дозвола да ги ставам текстовите од песните кои се во фаза на снимање. Кога ќе бидат готови ќе ги поставам на форумот иначе се во стилот на Punk/Rock/Rap, значи у стил на M.O.P позадина со гитарска музика и рецитал.
Еј другарче...
Ој другарче,маме ти јебем кај си сега да лудуваш со мене Да пијаме пиво у парк, Да те гребам за цигари, Да ми позајмиш за градски, да ми праеш друштво, дури и на мочање.
Со тебе ко мали, за рака улица преминувавме Низ градски парк се шетавме, кај ченто се бесевме, и куро го дрвевме убај жени глеавме и за нив зборевме.
Ој другарче Ој.,.
Матер да ти јебем.. Коа не пиеш со мене Ој другарче Ој.. Матер да ти јебем Коа не пиеш со мене
Сега газот си го кријаш ама хемороиди ти ќе имаш пијам пиво сам у парк и глеам жени во полу мрак
Кремка ти си фати, и на неа куро ти се клати и не ти текнуе ни на пиво ни на трева и рок ен роул.
Сеа си крем сегде се фалиш, И на шабан сајзери се палиш луди солажи и високи терци Синан ви пее, ебени кремци До вчера во црно сега во бело Абе кремчиште си цело. На пеачка габијано одиш И селани по тебе водиш Пари фрлаш на цицки силиконски Еби се кретену моронскии
Ој другарче Ој.. Матер да ти јебем.. Коа не пиеш со мене Ој другарче Ој.. Матер да ти јебем Коа не пиеш со мене
П.С. Маицата од металика и порничите да ми ги вратиш!
Блуз за мојата комшивка
Ти,ти митро мори Со гајтан веѓи некубани Со усни големи и корави Со очи гурелави и ќорави Твојот изглед секогаш Се сведува на твојата дебелина Со широк стомак надвиснат Над твојата путка "невина" Од тебе се шири, непријатна арома И секој од неа би паднал во кома и би го убила секое, хлорофилно растение на растојание од 10 км О митро,со твојте мрсни коси Би отворила и рафинерија, Со твојте уши со кал Би отворила и оранжерија О митро мори Со твојот гз во форма на питулица би го малтретирала секое невино столче Со твојте надвиснати цицки, би учествувала во бомбашки напад. О митро мори... Дали земјава тебе уште те крепи Па не си ти за овде.. Кај ѓупците во тризла на секс забава одеше за 100 денари со нив се водеше. О митро мори... И лепо друштво имаш ти Пеце Жабето неразделен другар А некоаш и со цела тризла Знам, ти имаш жал за секого не можеш да го гледаш кај што пати па му даваш гз,веднаш штом ќе те фати О митро...немам зборови, но имам ноти И во моментов,Рамче над тебе се поти Ти го гнасиш прилепов наш но да те обработи добро, не се најде маж......
Наташа од трета три (Cover)
Наташа од трета три Има влакна под мишки Носи танга црвени Кратки црни миничи И високи чизмички
наташа трета три Става пудра сто кила Има цицки големи Секогаш нашминкана И со парфеми насмрдена
Наташа од трета три сака само кремчиња Со пеглани косичиња во розово облечени Како да се педери
Нато нато мое злато Баш би сакал јас Да те ебам јас во денот Барем еден час.(х2)
Колите ги возат,тешки кремчишта Градските ги полнат, само рокери Еј како ме врти, наташа од трета три.
Наташа од трета три многу мрази рокери Еден од нив сум и јас главна фаца сум во клас Еееееј Главна фаца сум во клас
Наташа од трета три Слуша нежен турбо фолк Неќе ни да слушни Како свирам Рок`ен`Роул И ми вика ајде бегај море Вол
Нато нато мое злато Баш би сакал јас да те ебам јас во денот барем еден час.... Колите ги возат,тешки кремчишта
Градските ги полнат, само рокери Еј како ме врти, наташа од трета три. | |
|
KOSTA(FREESTYLER) moderator
Број на мислења : 216 Join date : 2008-03-12 Age : 36 Местолокација : Bitola (Arnaut Mala)
| Предмет: Re: LYRICS (TEXTOVI) !!! Саб Aвг 02, 2008 3:12 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: LYRICS (TEXTOVI) !!! | |
| |
|