kako za pocetok trakata eok..tekstovite se interesni i dobro recitirate..ne pagate od ritam so e najvazno:)..inace iskreno produkcijata ne e bas mnogu dobra...kaj snimate?
THE_LADY_D Рап манијак
Број на мислења : 278 Join date : 2008-03-21 Местолокација : Postojna, Slovenia
peer ne bi ti odgovorila na ova prasanje (za sega-ima vreme)...a za produkcijata znam deka ne e dobra spomnav toa vo eden od prethodnite postovi...jebiga :D
Juve-W.H.F. Admin
Број на мислења : 348 Join date : 2008-03-11 Age : 39 Местолокација : Bitola Epicentar
Предмет: Re: ZENSKIOT VOKAL VO MAK. RAPOT Сре Апр 16, 2008 12:12 am
THE_LADY_D напиша:
peer ne bi ti odgovorila na ova prasanje (za sega-ima vreme)...
hahahahahahaha muabetot ko da te pra6al za nekoe intimno pre6anje,abe ulaj ste site ....
THE_LADY_D Рап манијак
JA DO SEA SAMO ZA NO EXIT IAM SLUSNATO DEVOJKITE SE ZAKON MALKU SE DEVOJKITE U MK SO SE ONAKA EPTEN POPALENI PO RAPOT TOA E STETA ZATOA I NEMOZE DA SE NAPRAVAT RAP GLUPI SO ZENSKI TOA E TOA RESPECT DO SITE RAPERKI(AKO MOZE TAKA DA SE NARE4AT)HE HE POZZ EDNA LJUBOV SO RAPOT ZASEKOAS DO KRAJ NA ZIVOTOT
THE_LADY_D Рап манијак
Закон се Ноу Егзит-да! Штета што снимаја само 3 траки..И што веке не постојат како група...Ги биваше..
em43 Рапуш
Број на мислења : 39 Join date : 2008-07-02
Предмет: Re: ZENSKIOT VOKAL VO MAK. RAPOT Пон Jул 07, 2008 1:09 am
da da dobri se devojkite respect za niv
ifan4e_baby VIP
Број на мислења : 72 Join date : 2008-03-11 Age : 34
Предмет: Re: ZENSKIOT VOKAL VO MAK. RAPOT Сре Jул 09, 2008 1:29 am
Околу овај муабет, јас ќе ја пофалам My FrIenD ОЛГИЦА ака ТИГРИЦА (брачниот сопатник на Генго )))))))))))... Многу ми се бендиса ко ја слушнаф .. Стварно е VERY COOL во рапот .. Секоја чест за неа, и за рецитирање и за пеење )
THE_LADY_D Рап манијак
Предмет: Re: ZENSKIOT VOKAL VO MAK. RAPOT Сре Jул 09, 2008 1:44 am
...
Последната промена е направена од THE_LADY_D на Пет Дек 05, 2008 6:35 pm. Мислењето е променето 1 пати
Kyanight
Број на мислења : 12 Join date : 2008-05-18 Age : 36
Предмет: Re: ZENSKIOT VOKAL VO MAK. RAPOT Пет Сеп 19, 2008 4:48 pm
Гледам темава баеги жешка станала... Значи, во Македонија има женски емсија и горда сум што сум една од нив. Друга работа е тоа што условите за снимање се такви никакви какви што се... Искрено се надевам дека нештата ќе се поправат... Моја трака ќе може да се слушне на цедето-компилација MK STREET BEATZ под продукција на Џака Накот, и му благодарам на атентатор за убавите зборови (макар што веќе одамна не го користам CriminaL името. Толку од мене.
Jassy
Број на мислења : 3 Join date : 2008-11-14
Предмет: Re: ZENSKIOT VOKAL VO MAK. RAPOT Пет Ное 14, 2008 6:38 pm
KACAR напиша:
ijaaaaaaa use ima zeni raperki i plus hc...brao pochit i poZzZzZ
Shio se cudish brate:)))) ke imash i dokaz uivaj hahaha