Број на мислења : 33 Join date : 2008-03-15 Age : 32
Предмет: CEZA Саб Мар 22, 2008 11:41 am
Bilgin "Ceza" Özçalkan was born December 31, 1976. During his childhood, he borrowed many Hip Hop music mixtapes from his friends. He used the name Fatalrhymer during his early years. During this time, he released his first two albums. He won several rap contests throughout Turkey. In 1998 Bilgin teamed up with Turkish rapper and producer Dr. Fuchs to form the Hip Hop group Nefret ("Hatred"). At first the group released many songs underground and online. After large amounts of airplay in Turkish clubs, the team signed into German record label Hammer Muzik (a label synonymous with their high levels of bass.) Nefret's debut, Meclis-i-ala Istanbul, was released in 2000. It's feature title, "Istanbul", and particularly its promotional video, gained them exposure to a burgeoning base of Turkce rap underground followers. Their follow-up, and what would be Nefret's swansong album, Anahtar ("Key") was released in 2001 and featured former members of the successful Cartel group. The album was not successful but introduced many to Nefret. During Dr. Fuchs's military service, Bilgin prepared a solo album. He had several underground DJs mix songs for the album, but it was more focally the innovative production of another Hammer Muzik artist, Sagopa Kajmer the best producer of Turkey, that turned Ceza into the most important name in Turkish rap. In 2002 Ceza released the album Medcezir ("Ebb Tide") which was produced by DJ MicCheck aka Sagopa Kajmer and won accolade for its poignant social commentary and moving poetic prose among even those who did not up until that point follow the Turkish rap movement; by all accounts a great crossover success. In 2004, Ceza released his forth album, titled Rapstar which was partly prduced by Dj MicCheck aka Sagopa Kajmer. This album was a huge success (150.000 CDs). The music video of the song "Rapstar" was played on many Turkish television stations and received high airplay on Turkish radio stations. The album featured his sister Ayben, as well as other Turkish rappers Dr. Fuchs, Sagopa Kajmer, Sahtiyan, Fuat and Fjarde Varlden from Sweden
nixa_urban-skillz Рапуш
Број на мислења : 33 Join date : 2008-03-15 Age : 32
ete link za tie so ja nemat slusnato trakata..pa ocenete sami
dime_sivdom moderator
Број на мислења : 426 Join date : 2008-03-11 Age : 38 Местолокација : Независна Република Битола/Баир мала није шала
Предмет: Re: CEZA Саб Мар 22, 2008 2:06 pm
nemam zborovi za tipceto...zakon e...
Juve-W.H.F. Admin
Број на мислења : 348 Join date : 2008-03-11 Age : 39 Местолокација : Bitola Epicentar
Предмет: Re: CEZA Нед Мар 23, 2008 5:28 am
klip4eto dovolno kazuva.koj ne go znaj ceza kje go zapoznaj.ako imate slabo srce ne go pu6tajte vi se molam. tip4eto ima pieno nitro:)))
martin4ebaby VIP
Број на мислења : 102 Join date : 2008-03-11 Age : 35 Местолокација : Bitola/Bair
Предмет: Re: CEZA Вто Мар 25, 2008 1:49 am
boooooo alal da mu e
Gang Man[Freedom Figters] Рап Шутрак
Број на мислења : 189 Join date : 2008-03-14 Age : 34 Местолокација : Bitola (Arnaut Maale) Oblasta
Предмет: Re: CEZA Вто Мар 25, 2008 2:20 am
Tipot ja preterva me zbrlava ne go slusam!!!!
Chris D Рапуш
Број на мислења : 47 Join date : 2008-03-17 Age : 30 Местолокација : Planetata Zemja/Evropa/Balkan/Makedonija/Bitola/Bair/Na Smako Kujkata
Предмет: Re: CEZA Нед Мар 30, 2008 1:11 pm
tur4in budala pa ti... :D:D ne e normalen... rastura na bina... ali stvarno mi e krivo shto ne go razbiram nishto sho kazva oti na turski roka... ama i na makedonski da rokashe pak ne ke mozefme da go razberime... :D:D
KOSTA(FREESTYLER) moderator
Број на мислења : 216 Join date : 2008-03-12 Age : 36 Местолокација : Bitola (Arnaut Mala)
Предмет: Re: CEZA Нед Мар 30, 2008 1:18 pm
Chris D напиша:
tur4in budala pa ti... :D:D ne e normalen... rastura na bina... ali stvarno mi e krivo shto ne go razbiram nishto sho kazva oti na turski roka... ama i na makedonski da rokashe pak ne ke mozefme da go razberime... :D:D
JEJEE ..SE SLOZVAM, SO MOJOT SIN(KICE).aka EBENIOT FEJK
K.B. Рап гуштер
Број на мислења : 103 Join date : 2008-03-14
Предмет: Yo Саб Апр 05, 2008 8:17 pm
mn zakon e cezaa:Dprvin holocaust ko ja slusnav v kraj mi se bendisa a sea veke imam polnoo pesni od nego :)to e to respect!!!
БАНО moderator
Број на мислења : 220 Join date : 2008-03-14 Age : 115 Местолокација : Arnaut Maala
Предмет: Re: CEZA Нед Апр 06, 2008 5:48 am
Добар е типот спремен е се гледа,али ако станува збор за брзина неприкосновени за мој вкус се Bone Thugs-N-Harmony посебно Krayzie Bone
K.B. Рап гуштер
Број на мислења : 103 Join date : 2008-03-14
Предмет: Yo Нед Апр 06, 2008 6:33 pm
za brzina se znaj koj e velikanot ''Twista '' nekoj ke recat ceza pobrz od twista ne e pobrz samo na holocaust partali praj ima jaki redenki i krazzie bone e brz samo pokje na flow e spored mene :D:a za tech so vikate a?? hahahah respect!!!
Chris D Рапуш
Број на мислења : 47 Join date : 2008-03-17 Age : 30 Местолокација : Planetata Zemja/Evropa/Balkan/Makedonija/Bitola/Bair/Na Smako Kujkata
Предмет: Re: CEZA Чет Апр 10, 2008 4:20 pm
zakon si e ceza... brat... ne e mala rabota od turcija da si i da stignish do tech n9ne traka so nego da snimish...