abe dani sedi be kaa ti da ne sakas grafiti :D:D:D se sibam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brat fala so mimkaza deka ima MONTANA sprejovi vo skopje pa ako mozam ke nabavam i ako moza da mi kazete od prilika koa cena se dvizat pozdrav od NeGoTiNo GrAdA
hahaha..jas ako ne sakam grafiti.ti pa i4...OPSHTO PRAVILO peer koga planirash ti takvi MONTANA sprejovi da nabavuvash..+ treba za nesho da prajme muabet za to.... i reci i na Miss Engy da pobrza....
Последната промена е направена од THE_LADY_D на Вто Јун 17, 2008 1:08 am. Мислењето е променето 1 пати
peer poima neam koga i kako ke bidat treba da mu kazam na bratucedot so sk. pa da vide on(ako nema druga rabota) pa ako ima moze da se zeme da se proba so takov sprej kako se crta a moze i da pobaram koga ke odam za skopja i ja pa ke viime zdravje samo ako se kupe takov sprej negotinci ima da se cudat so sme napraile :D:D:D:D:D:D
THE_LADY_D Рап манијак
Број на мислења : 278 Join date : 2008-03-21 Местолокација : Postojna, Slovenia
Број на мислења : 10 Join date : 2008-03-17 Age : 29 Местолокација : Bitola,Macedonia
Предмет: Graffiti Сре Aвг 06, 2008 11:56 am
Ej onie dela ne se na MISHKO ona Hiver sto pisi e na hiver od www.comeclean.com.mk a toa drugoto e na eden drug od struga neznam kako mi objasni NAK od CC... :S
dime_sivdom moderator
Број на мислења : 426 Join date : 2008-03-11 Age : 38 Местолокација : Независна Република Битола/Баир мала није шала