haha..interesno prashanje...unikatnost...pa stramota e da se otvori temata so vakov naslov...trebashe spored mene naslovot da glasi sto mislite kolku kopiraat bitolskite rap formacii a ne kolku se unikatni....)) pozledno copy so vidov(slushnav)beshe kopirana matricata od epicentar bitola:)))))i toa ne da recish od ovie decata malite sto se najmladite...nego od malku povozdrasni...stramota e be...rezil...neznam so da reci coek pojke...da mi recea ke mu ja daev matricata da me zamolea...a ne vaka da me zasmevaat:)))))))))))))))))))))))))) pa duri i na nastap izlegoa i slusham vo album ke ja stavale...svashta
jas za whf mozam da zboram kako grupa posho sum vo nea....do sega nemame iskopirano ni eden sempl ni eden ton ni eden stih bilo od stranski a da ne zborame pa od makedonski rap...)))za matricite jas tvrdam deka nema ni edna copy od nekoja druga...ni melodicno ni ritmicki...ete zatoa unikatnosta se ceni a normalno ke ima luge sto nemaat inspiracija i unikatnost vo sebe za da iskopiraat odma od unikatnite:)))no unikatot se ceni ne copy-to;)
THE_LADY_D Рап манијак
Број на мислења : 278 Join date : 2008-03-21 Местолокација : Postojna, Slovenia
abe ne za grupata...grupata niti znam kolku e stara niti me interesira...rabotata e sto clenovite se malku postari..mislam ne se po 15 godini pa da recish aj deca se...)...rezil...
p.s. ako ja najdam ke ja stavam za download pa slushnete i procenete sami...
THE_LADY_D Рап манијак
Број на мислења : 278 Join date : 2008-03-21 Местолокација : Postojna, Slovenia