dime_sivdom moderator
Број на мислења : 426 Join date : 2008-03-11 Age : 38 Местолокација : Независна Република Битола/Баир мала није шала
| Предмет: Vashe razmisluvanje okolu toa sto e Hip Hop kulturata,prashanja,odgovori,debatiranje i tn.(Edukacija) Пон Aвг 25, 2008 8:57 pm | |
| mislam deka se razbirame za sto treba da se zboruva tuka... )))))) pozz | |
|
martin4ebaby VIP
Број на мислења : 102 Join date : 2008-03-11 Age : 35 Местолокација : Bitola/Bair
| Предмет: Re: Vashe razmisluvanje okolu toa sto e Hip Hop kulturata,prashanja,odgovori,debatiranje i tn.(Edukacija) Саб Aвг 30, 2008 12:41 pm | |
| e ete da zapocnime nekako...na primer sto e sto e vsushnost hip hop-ot | |
|
Adrenalin666 moderator
Број на мислења : 172 Join date : 2008-05-22 Age : 36 Местолокација : Сонцето Светит Месечината Сјај, Те Сакам Ебамуја Знај..Ж`та кавадаречка-засекгоаш моја!!
| Предмет: Re: Vashe razmisluvanje okolu toa sto e Hip Hop kulturata,prashanja,odgovori,debatiranje i tn.(Edukacija) Вто Сеп 02, 2008 7:40 pm | |
| | |
|
THE_LADY_D Рап манијак
Број на мислења : 278 Join date : 2008-03-21 Местолокација : Postojna, Slovenia
Character sheet GAMES-Игри: (4/4) GAMES-Игри:
Предмет: Re: Vashe razmisluvanje okolu toa sto e Hip Hop kulturata,prashanja,odgovori,debatiranje i tn.(Edukacija) Вто Сеп 02, 2008 8:09 pm | |
| Хип Хоп-Култура, начин на живеење.. | |
| | | sleepy moderator
Број на мислења : 183 Join date : 2008-03-12 Age : 33
| Предмет: Re: Vashe razmisluvanje okolu toa sto e Hip Hop kulturata,prashanja,odgovori,debatiranje i tn.(Edukacija) Вто Сеп 02, 2008 9:20 pm | |
| инаку јас имам една дилема..мн пати се спомнува дека хип хопот се состои од 4ри елементи а мене ко ке ги бројам стално поке ми излегфат: breakdance,dj-ing,mc-ing и graffiti.според мене посебниот начин на облекување,битбоксот, сленгот и мн мн мн други работи се елементи од хип хопот,затоа што се карактеристични само за него.сакав да прашам дали се согласувате со дефиницијата за четирите елементи на хип хопот или некако не е правилна? инаку јас хип хопот не го сметам за начин на живот туку за начин на изразување на она што го доживуваме. | |
| | | Juve-W.H.F. Admin
Број на мислења : 348 Join date : 2008-03-11 Age : 39 Местолокација : Bitola Epicentar
| Предмет: Re: Vashe razmisluvanje okolu toa sto e Hip Hop kulturata,prashanja,odgovori,debatiranje i tn.(Edukacija) Сре Сеп 03, 2008 1:41 am | |
| - sleepy напиша:
- инаку јас имам една дилема..мн пати се спомнува дека хип хопот се состои од 4ри елементи а мене ко ке ги бројам стално поке ми излегфат: breakdance,dj-ing,mc-ing и graffiti.според мене посебниот начин на облекување,битбоксот, сленгот и мн мн мн други работи се елементи од хип хопот,затоа што се карактеристични само за него.сакав да прашам дали се согласувате со дефиницијата за четирите елементи на хип хопот или некако не е правилна?
инаку јас хип хопот не го сметам за начин на живот туку за начин на изразување на она што го доживуваме. da vo pravo si za slengot,beatboxot i street style-ot tie postojat i se elementi na hip hop-ot ali kako oficijalni se vodat 4rite t.e.kako osnovni i glavni elementi na hip hopot | |
| | | БАНО moderator
Број на мислења : 220 Join date : 2008-03-14 Age : 115 Местолокација : Arnaut Maala
| Предмет: Re: Vashe razmisluvanje okolu toa sto e Hip Hop kulturata,prashanja,odgovori,debatiranje i tn.(Edukacija) Чет Сеп 04, 2008 8:23 am | |
| | |
| | | Adrenalin666 moderator
Број на мислења : 172 Join date : 2008-05-22 Age : 36 Местолокација : Сонцето Светит Месечината Сјај, Те Сакам Ебамуја Знај..Ж`та кавадаречка-засекгоаш моја!!
| Предмет: Re: Vashe razmisluvanje okolu toa sto e Hip Hop kulturata,prashanja,odgovori,debatiranje i tn.(Edukacija) Чет Сеп 25, 2008 11:09 pm | |
| Или ако сте на сив дом слушајте го банот | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Vashe razmisluvanje okolu toa sto e Hip Hop kulturata,prashanja,odgovori,debatiranje i tn.(Edukacija) | |
| |
| | | | Vashe razmisluvanje okolu toa sto e Hip Hop kulturata,prashanja,odgovori,debatiranje i tn.(Edukacija) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |