dime_sivdom moderator
Број на мислења : 426 Join date : 2008-03-11 Age : 38 Местолокација : Независна Република Битола/Баир мала није шала
| Предмет: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Вто Jул 08, 2008 3:51 pm | |
|
Последната промена е направена од dime_sivdom на Чет Jул 24, 2008 4:22 pm. Мислењето е променето 1 пати | |
|
sleepy moderator
Број на мислења : 183 Join date : 2008-03-12 Age : 33
| Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Сре Jул 09, 2008 3:34 am | |
| конечно битола стана од спиење грејт ствар со срекаа ..се најубо од мене | |
|
McBumBe
Број на мислења : 6 Join date : 2008-03-29
| Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Сре Jул 09, 2008 4:24 pm | |
| Kone4eno do4ekav da go vidam spotov... A dali ke mozi da go simnam od nekoja strana....? Pozz .. Respec | |
|
Juve-W.H.F. Admin
Број на мислења : 348 Join date : 2008-03-11 Age : 39 Местолокација : Bitola Epicentar
| Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Сре Jул 09, 2008 10:45 pm | |
| - McBumBe напиша:
- Kone4eno do4ekav da go vidam spotov... A dali ke mozi da go simnam od nekoja strana....?
Pozz .. Respec se nadevam deka moderatorot MILE KITI4 kje go stavi za download inaku ne e prepora4livo od youtube po6to kvalitetot e 4isto sranje vo odnos na toa kako izgleda na tv vo dvd format.pozz | |
|
McBumBe
Број на мислења : 6 Join date : 2008-03-29
| Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Чет Jул 10, 2008 1:49 am | |
| Abe kakov ska neka e kvalitetot smo da go imam a ina4e od Youtube e vistina kvalitetot stranje.. Pozz | |
|
L|uPcO9h
Број на мислења : 19 Join date : 2008-03-15 Age : 33 Местолокација : Демир-Хисар, кај значајната Ментал Хоспитал!!
| Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Саб Jул 12, 2008 9:50 pm | |
| Луѓе кој сакате да симнувате спотови а не се ставени за download на странава, www.keepvid.com еве ви страна... кога ке влезите копирајтего линкот оф спотот т.е (на пример за Стој Застани-Сив Сом- https://www.youtube.com/watch?v=vu4hrJmmj-Q) и малку подолу има за download... па после ке си одберите за мп4 или flw мислам беше...еве мала помош... ако не треба да стои овај пост тука или каде било модераторот слободно нека го избриши... само сакав да помогнам... Позз | |
|
THE_LADY_D Рап манијак
Број на мислења : 278 Join date : 2008-03-21 Местолокација : Postojna, Slovenia
Character sheet GAMES-Игри: (4/4) GAMES-Игри:
Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Нед Jул 13, 2008 2:30 am | |
| abe peer ubo to sho sakash da pomognish ama ko sho spomnaa pogore kvalitetot od youtube e sranje..Taka da se ceka na Mile Kitic da stavi download... | |
| | | L|uPcO9h
Број на мислења : 19 Join date : 2008-03-15 Age : 33 Местолокација : Демир-Хисар, кај значајната Ментал Хоспитал!!
| Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Вто Jул 15, 2008 5:14 pm | |
| Еве пробав исто да го симнам спотот и од МySpace и успеав со истата постапка... А сепак квалитетот е далеку подобар од онај на YouTube... Доколку модераторов на Download, не можи да го аплудира спотот за брзо време, слободно можите да го симните и од MySpace... pozz | |
| | | MisKo Рапуш
Број на мислења : 67 Join date : 2008-03-15 Age : 35 Местолокација : Struga Underground
| Предмет: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Нед Jул 20, 2008 10:26 pm | |
| KONE4NOOOOoooo
dolgo vreme go 4ekam spotov i ete go ZAKON EEEEEEEeeeeeeeeeeeee pozz | |
| | | Spinin Рапуш
Број на мислења : 75 Join date : 2008-03-14
| Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Сре Jул 23, 2008 2:36 am | |
| brakjaa spotot e super i traka koska samo sto e fimot so koli zeni i pistoli :S samo toa ne mi se mn svigja drugoto e koska stvarno pozz | |
| | | Juve-W.H.F. Admin
Број на мислења : 348 Join date : 2008-03-11 Age : 39 Местолокација : Bitola Epicentar
| Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Чет Jул 24, 2008 7:07 am | |
| - Spinin напиша:
- brakjaa spotot e super i traka koska samo sto e fimot so koli zeni i pistoli :S samo toa ne mi se mn svigja drugoto e koska stvarno pozz
mene ne mi e jasno 6to smeta toa pa i vo drugi spotovi ima pi6toli,pa nikomu ni6to i za zeni ima,pa i za koli da ne zborame,neznam oti taka lo6o go prifakjate toa?pa i das efx imaat koli motori vo spotot pa 6to??mislam ne sfakjam 6to saka6 da kazi6 so toa zeni,koli,pi6toli ili saka6 da dade6 samo kritika? mislam deka zabelezkata ne ti e vo red ceni go rapot i pesnata ako ti e interesna,videoto e samo promo na trakata kapi6??? | |
| | | Spinin Рапуш
| Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Чет Jул 24, 2008 4:15 pm | |
| - Juve-W.H.F. напиша:
- Spinin напиша:
- brakjaa spotot e super i traka koska samo sto e fimot so koli zeni i pistoli :S samo toa ne mi se mn svigja drugoto e koska stvarno pozz
mene ne mi e jasno 6to smeta toa pa i vo drugi spotovi ima pi6toli,pa nikomu ni6to i za zeni ima,pa i za koli da ne zborame,neznam oti taka lo6o go prifakjate toa?pa i das efx imaat koli motori vo spotot pa 6to??mislam ne sfakjam 6to saka6 da kazi6 so toa zeni,koli,pi6toli ili saka6 da dade6 samo kritika? mislam deka zabelezkata ne ti e vo red ceni go rapot i pesnata ako ti e interesna,videoto e samo promo na trakata kapi6??? wooooooowwww kolku go svakas ova seriozno... pa pisav deka mi se sviga trakata... zna4i se raboti za vkus a mene koli i pi6toli ne mi se po vkus kapi6? neam niso protiv samo kazuvam jas li4no so mi se sviga a so ne | |
| | | dime_sivdom moderator
Број на мислења : 426 Join date : 2008-03-11 Age : 38 Местолокација : Независна Република Битола/Баир мала није шала
| Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Чет Jул 24, 2008 4:18 pm | |
| | |
| | | Spinin Рапуш
| Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) Чет Jул 24, 2008 9:16 pm | |
| jap i ja go vikam istoto... i nikt ne kazav deka vi e komercijalen pozdrav | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) | |
| |
| | | | Siv Dom - Stoj Zastani (new ViDeO) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |