CrnaBtHronika moderator
Број на мислења : 62 Join date : 2008-03-14 Age : 34 Местолокација : Karposh (Bitola)
| Предмет: Crna Bt Hronika (K.P.U) - Izgubena Ljubov Сре Јун 18, 2008 6:07 pm | |
| Izgubena qubov - Crna Bt Hronika
Aa .. Ne e va`no dali ova delo ima posveta. Gitara,stihovi za qubov…dlabok vozdiv na mojata du[a..ispi[an zbor vo ne~ie srce..`alno e koga ne te razbiraat..`alno e koga ~ovek znae vistinski da saka I sekoja gre[ka duplo ja pla]a..znam kako e qubi[ ve]e izgubena qubov…
Znam kako e da qubi[ I da bide[ zaeban Znam kako e da pla~e[ a da glumi[ nasmean znam [to zna~I la`na nade` I temni oblaci posle do`dot ide sonce samo kaj luge bogati mo`ebi nekoga[ ke svati[ deka ne sum takov deka jas imam srce kolku site zaedno vo parkot ne sum [ema iako nekoga[ se dvi`am vo nea ne mi smeta zo[to sekoga[ sum so mojata pesna ti ne me sva]a[ me gleda[ kako la`go ili narko ne ti e va`no deka znam da sakam pove]e od platon no ti ne veruva[ vo qubov stalno bara[ izgovor denes e mnogu te[ko utre pak ke bide istoto mojata slika stoi sama nema race da ja galat zatvorena vo edna pregrada od ovaa skazna posvetata neka potse]a na edno vreme eden spomen ja zakopav mojata du[a vo temniot dvorec
Ref: te[ko e da ka`am se krijam sam od sebesi zgradite i vlezot se moi tajni svedoci vo ta`nite o~i go gledam mojot lik vremeto se menuva me ~eka[ li ti Eh da sum vitez i od zloto d ate odbranam Da spie[ mirno tivko no]va da ti posakam No jas sum ~ovek [to od qubov `ivee Da zapre vreme vaka se da ostanee
Pred vlezot na skali begavme od ~asovi Bez nikoj da ne doznae bez da se [irat glasovi Ostani bar u[te minuta ne go rasipuvaj migot Ostani vo moite o~i da go zapomnam likot Znae[ deka ne mi e seedno deka mi e te[ko Znae[ deka posle sekoja sredba baram mesto Kade da se zasolnam kade [to pak ke bidam sam Makar i da zaspijam i da is~eznam bez glas A [to sum jas, ~ovek [to iskreno znae da qubi I po sekoj poraz tagata vo du[ata se budi So stegnata tupanica mavam vo klupata na[a Da ja raspar~am da ja zaboravam no]ta stra[na Da ne mislam na tie zborovi na tie ko[mari Na seta prokleta realnost i na site planovi ~ad od cigari prazni ~a[i prazni zborovi Denes sme tuka utre e nov den i nema sonovi
Ref: te[ko e da ka`am se krijam sam od sebesi zgradite i vlezot se moi tajni svedoci vo ta`nite o~i go gledam mojot lik vremeto se menuva me ~eka[ li ti Stoi[ pred mene kako ta`na ikona Prosti mi ako gre[ev Gospod prostuva Da bidam ve~no tuka toa nemo`am No pesnava e yvezda [to ne zgasnuva
Ne e celta vo seksot i lagite za zaveduvawe Prazen muabet krajot ostana bez zboguvawe Dali znam vo [to se vpu[tam a [to li dobivam Dali lesno mi e da sum sam neboto [tom me pokriva Srceto ne znae da odbira a pogledot prodira Na krajot najte[ko e koga krvta zovriva I besot izbiva od gradi I neznae[ [to da pravi[ Taa vo tu\a pregratka a ti [i[eto go vadi[ Nema[ sila stega[ zabi I sega siot svet go mrazi[ Koga na krajot ostanuva[ sam na skali gledajki Sliki stari od lani kako ti spie na gradi Kako go pie kafeto I gleda nakaj tebe so o~i ta`ni Ne baram ni[to ve]e se ]e odnese ovoj veter Ko do`dec leten i ]e se se]avam ko malo dete Vetuvam drugarstvo do grob no ne sum prorok mo`ebi utre nema da se razbudam od sonot.. jo..
Ref: te[ko e da ka`am se krijam sam od sebesi zgradite i vlezot se moi tajni svedoci vo ta`nite o~i go gledam mojot lik vremeto se menuva me ~eka[ li ti Vo tu\a pregratka e qubovta izgubena Na staro mesto baram na~in da zaboravam Vo ta`ni o~i solzi gledam ne~ij lik Bara[ da sum no]va pak vo tvoite sni
Последната промена е направена од CrnaBtHronika на Сре Јун 18, 2008 6:09 pm. Мислењето е променето 1 пати | |
|
CrnaBtHronika moderator
Број на мислења : 62 Join date : 2008-03-14 Age : 34 Местолокација : Karposh (Bitola)
| Предмет: Re: Crna Bt Hronika (K.P.U) - Izgubena Ljubov Сре Јун 18, 2008 6:09 pm | |
| aj da ostavam i jas eden tekst na forumot...ova e edna solo pesna po moj stil ..pozzZ | |
|
THE_LADY_D Рап манијак
Број на мислења : 278 Join date : 2008-03-21 Местолокација : Postojna, Slovenia
Character sheet GAMES-Игри: (4/4) GAMES-Игри:
Предмет: Re: Crna Bt Hronika (K.P.U) - Izgubena Ljubov Сре Јун 18, 2008 8:56 pm | |
| | |
| | | Gang Man[Freedom Figters] Рап Шутрак
Број на мислења : 189 Join date : 2008-03-14 Age : 34 Местолокација : Bitola (Arnaut Maale) Oblasta
| Предмет: Re: Crna Bt Hronika (K.P.U) - Izgubena Ljubov Сре Јун 18, 2008 9:12 pm | |
| - CrnaBtHronika напиша:
- aj da ostavam i jas eden tekst na forumot...ova e edna solo pesna po moj stil ..pozzZ
niku4 i4 neubo vaka sho mi praj6!!!! | |
| | | nixa_urban-skillz Рапуш
Број на мислења : 33 Join date : 2008-03-15 Age : 32
| Предмет: Re: Crna Bt Hronika (K.P.U) - Izgubena Ljubov Чет Јун 19, 2008 1:31 pm | |
| Pesnata e neverojatna.... za dva dena ja imam preslusano preku 100 pati.... | |
| | | CrnaBtHronika moderator
| Предмет: Re: Crna Bt Hronika (K.P.U) - Izgubena Ljubov Чет Јун 19, 2008 2:17 pm | |
| milo mi e so vi se bendisa... i nikogas nemoj da misliste: "ako ja snimam ovaa pesna, kako posle ke me gledaat drugite, ili sto ke recat drugite ili neznam so.." za ovaa pesna mozea da recat milion losi raboti, koi doprva ke gi slusnam ali drago mi e so uste na pocetok dobro e prifatena...izleze neisplanirano ama zadovolen sum od samiot sebesi ... pozdrav.. one love | |
| | | L|uPcO9h
Број на мислења : 19 Join date : 2008-03-15 Age : 33 Местолокација : Демир-Хисар, кај значајната Ментал Хоспитал!!
| Предмет: Re: Crna Bt Hronika (K.P.U) - Izgubena Ljubov Чет Јун 19, 2008 4:17 pm | |
| Браво Никуч... Секоја Чест... Песнава е Закон, нема што... РЕСПЕКТ | |
| | | dime_sivdom moderator
Број на мислења : 426 Join date : 2008-03-11 Age : 38 Местолокација : Независна Република Битола/Баир мала није шала
| Предмет: Re: Crna Bt Hronika (K.P.U) - Izgubena Ljubov Нед Јун 22, 2008 11:35 am | |
| super pesna...interesna e...mi se bendisva...PeAcE!!! | |
| | | БрАчЕдО ОдОзГоРа Рап гуштер
Број на мислења : 102 Join date : 2008-03-13 Age : 32 Местолокација : Од На Баер!!!!
| Предмет: Re: Crna Bt Hronika (K.P.U) - Izgubena Ljubov Пон Јун 23, 2008 3:23 am | |
| mu nema maz.... :D mn faca e bra4et....oti taka je tova mislam nema tuka zazosto da se takmi4ime ....ednostavno kazano e deka tova pesmi4e je nogu SEKSI....po4it i spektar (respekt)......od Bra4edot odozgora!! | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Crna Bt Hronika (K.P.U) - Izgubena Ljubov | |
| |
| | | | Crna Bt Hronika (K.P.U) - Izgubena Ljubov | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |