Soldier-Crno Bel Svet...samo del4e od pesnata sto ja pisuvam i so vreme ke ja snimam.. :)
3 posters
Автор
Порака
SOLDIER
Број на мислења : 3 Join date : 2008-05-29
Предмет: Soldier-Crno Bel Svet...samo del4e od pesnata sto ja pisuvam i so vreme ke ja snimam.. :) Чет Мај 29, 2008 11:16 pm
...U4am od greskite u4am od zivotot nemam poim da gubam poveke dosta e dosta iako fakt e deka ziveam tamu dole i vo sreka i vo nesreka ne otstapuvam moram da bidam spremen i vo najloso preku iskren tekst se opisuvam...pisuvam stara navika pred da zaspiam vo 4ad vo umot seuste se vrtat spomeni seuste nisto ne e smeneto nema promeni baram nesto podobro ne baram mnogu a malku dobivam sesto sakam e srekata da mi se nasmevne i mene neli red e?barem malku nasmevka da me vidat site deka i jas sum sreken kako i site kako site luge deca no sepak razlicen od drugite vo nokta gledam se e temno sivo e oblacite gi pokrivaat svezdite i povtorno sam osamen navle4en na poroci trokiram sranja preminuvam na ulica isti gomna jadam sekoj den sekoj bozji den dzvakam problemi a niz nokite se to4at solzi srceto uste 4uka.....ZASEGA IMAM NAPISANO NESTO OVA E SAMO DEL4E...PRO4ITAJTE RESPEKT...FALA
KOSTA(FREESTYLER) moderator
Број на мислења : 216 Join date : 2008-03-12 Age : 36 Местолокација : Bitola (Arnaut Mala)
Предмет: Re: Soldier-Crno Bel Svet...samo del4e od pesnata sto ja pisuvam i so vreme ke ja snimam.. :) Саб Мај 31, 2008 2:26 am
Dobra e tematikata a i smislata ,sepak gledaj da go balansiras textot dobro na ritamot, oti vaka ne e nekako sreden i vezbaaj uste stil na izrazuvanjee za podobro da mu gi dolovis na slusatelot stvarite koj ti sakas da gi iznesis..kapiras? pozz.
psensor
Број на мислења : 1 Join date : 2010-05-31
Предмет: Re: Soldier-Crno Bel Svet...samo del4e od pesnata sto ja pisuvam i so vreme ke ja snimam.. :) Пон Мај 31, 2010 7:43 pm
Radva
Sponsored content
Предмет: Re: Soldier-Crno Bel Svet...samo del4e od pesnata sto ja pisuvam i so vreme ke ja snimam.. :)
Soldier-Crno Bel Svet...samo del4e od pesnata sto ja pisuvam i so vreme ke ja snimam.. :)