| UNDERGORUND BROTHERS... under.b. | |
|
+4KOSTA(FREESTYLER) Juve-W.H.F. Spinin BaTTle_GiRl 8 posters |
Автор | Порака |
---|
BaTTle_GiRl
Број на мислења : 23 Join date : 2008-05-03 Age : 33 Местолокација : daleku nekade
| Предмет: UNDERGORUND BROTHERS... under.b. Саб Мај 03, 2008 10:53 pm | |
| Under.B. скратено од Underground Brothers е екипа формирана од (а и ден денес ја сочинуваат) Алексов Дејан aka Спинин и Дачевски Сашко ака СДФ. Групата е формирана на почетокот на лето 2005, до крајот на летото е снимано и првото демо насловено како Тема преку глава, продолжуваат активно со работа имаат снимано траки во неколку студиа во Скопје... Првата песна во студио е насловена Градчето на UNDER.B.. и е снимана во Арена рец. инаку имаат снимано во студио Реалити, а денес успешно соработуваат и снимаат кај Скит во Скитара рец. Имаат настапувано во нокните локали по Пробиштип, во Кочани... Остануваат активно да работат и денес со надеж дека еден ден ќе наснимаат својот албум во студио со што ќе ја заокружат досегашната работа. Респект за дечките | |
|
| |
Spinin Рапуш
Број на мислења : 75 Join date : 2008-03-14
| Предмет: Re: UNDERGORUND BROTHERS... under.b. Пон Мај 05, 2008 7:09 pm | |
| | |
|
| |
Juve-W.H.F. Admin
Број на мислења : 348 Join date : 2008-03-11 Age : 39 Местолокација : Bitola Epicentar
| Предмет: Re: UNDERGORUND BROTHERS... under.b. Пон Мај 05, 2008 11:37 pm | |
| forumot e eden vid na promo pa zato kje ve zapoznat i tie 6to ne ve znaat po4it under.b. | |
|
| |
KOSTA(FREESTYLER) moderator
Број на мислења : 216 Join date : 2008-03-12 Age : 36 Местолокација : Bitola (Arnaut Mala)
| Предмет: Re: UNDERGORUND BROTHERS... under.b. Вто Мај 06, 2008 1:38 am | |
| i od mene po4it..celosna podrska samo napred decki...Spinin pozz do sashee:) | |
|
| |
Gang Man[Freedom Figters] Рап Шутрак
Број на мислења : 189 Join date : 2008-03-14 Age : 34 Местолокација : Bitola (Arnaut Maale) Oblasta
| Предмет: Re: UNDERGORUND BROTHERS... under.b. Вто Мај 06, 2008 1:39 am | |
| | |
|
| |
BaTTle_GiRl
Број на мислења : 23 Join date : 2008-05-03 Age : 33 Местолокација : daleku nekade
| Предмет: Re: UNDERGORUND BROTHERS... under.b. Вто Мај 06, 2008 10:59 pm | |
| - Juve-W.H.F. напиша:
- forumot e eden vid na promo pa zato kje ve zapoznat i tie 6to ne ve znaat po4it under.b.
ubavo kazano treba da se znae koj se UNDER.B btw: za 2 ne dobiv ke se ubijam ne me ni potsetuvaj samo za 2 | |
|
| |
CrnaBtHronika moderator
Број на мислења : 62 Join date : 2008-03-14 Age : 34 Местолокација : Karposh (Bitola)
| |
| |
dime_sivdom moderator
Број на мислења : 426 Join date : 2008-03-11 Age : 38 Местолокација : Независна Република Битола/Баир мала није шала
| Предмет: Re: UNDERGORUND BROTHERS... under.b. Пон Јун 02, 2008 8:45 pm | |
| | |
|
| |
curinov@yahoo.com
Број на мислења : 16 Join date : 2008-06-30 Age : 42 Местолокација : VeleSS
| Предмет: Re: UNDERGORUND BROTHERS... under.b. Пон Јун 30, 2008 6:51 pm | |
| prvpat slusam za ekipava... slusnav i me bendisa cekor vo senkata - zakon, bravo, ne se samo standardni rimi nafrlani tuku taka...postuem dali vredi - iskrena rabota, postuem poveke od zbor - matricata ne ja bendisav, ama tekstot mi se sfiga, isto i recitalot na site pesni e dobar, se osekaat emocii, ne e vestacki izrecitirano...postuem isto taka:) samo taka cepajte peace | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: UNDERGORUND BROTHERS... under.b. | |
| |
|
| |
| UNDERGORUND BROTHERS... under.b. | |
|