| Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? | |
|
+8Juve-W.H.F. KOSTA(FREESTYLER) K.B. martin4ebaby БАНО dime_sivdom sleepy ELENA 12 posters |
Автор | Порака |
---|
ELENA
Број на мислења : 14 Join date : 2008-03-17
| Предмет: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Нед Апр 06, 2008 12:40 am | |
| | |
|
| |
sleepy moderator
Број на мислења : 183 Join date : 2008-03-12 Age : 33
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Нед Апр 06, 2008 1:53 am | |
| abe peer ostaj to..mi idat ovde vo bitola i kupfat raboti mn mn poeftino..ostaj to so ni gi zapustija 4upinjata... sepak spored mene dobro e sto ne vlegofme vo nato...prakame vojnici vo irak da se borat za amerika da dobie nafta i da ni ja shitka nas posle...temata pri srce me mafa i moram sea da zakutam | |
|
| |
dime_sivdom moderator
Број на мислења : 426 Join date : 2008-03-11 Age : 38 Местолокација : Независна Република Битола/Баир мала није шала
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Нед Апр 06, 2008 3:32 am | |
| - sleepy напиша:
- abe peer ostaj to..mi idat ovde vo bitola i kupfat raboti mn mn poeftino..ostaj to so ni gi zapustija 4upinjata...
sepak spored mene dobro e sto ne vlegofme vo nato...prakame vojnici vo irak da se borat za amerika da dobie nafta i da ni ja shitka nas posle...temata pri srce me mafa i moram sea da zakutam koj vi gi zapuste cupinjata be????jas ne mislam deka nekoj drug mozi da zapusti nekoj tret....barem jas taka mislam...znaci kako ti so gi narekvash "cupinjata" spored mene Kuchkite nikoj ne gi zapustil...tie si se takvi i takvi ke ostanat...znaci nikoj ne gi tera na sila...tie si sakaat vo kafic da pijat najskap koktel i da se furaat niz shirok sokak vo tera nova i drugite butici kupuvajki skapa obleka...so eden zbor tie dobrovolno zemaat pari za sex so grci i dobrovolno pristapuvaat na sex so bogati luge...najinteresno mi e sto site mislat deka toa go pravat so grcite samo za toa sto grcite se bogata...ete jas ke vi kazam deka ne e taka..toa e edna rabota...deka se bogati no ima i nesto drugo...tie se STRANCI koj idat kaj nas i nikoj ne poznavaat od tuka i ovie pristapuvaat na platen sex so niv samo za toa sto nema da gi izdadat na nikoj...inaku ima i makednoci sto se bogati ali sepak tie se makednci i vo sekoj moment mozat da se pofalat deka imale sex so nekoja nasha sograganka i pri toa i platil za uslugata...znaci tuka lezi odgovorot na site prashanja... a inaku da se vratam na temata...sum bil Grcija uste kako mnogu mal moite me odnesle bez moja volja:) i ot togash ne sum bil a imam rodnini tamu zs sum Egeec po poteklo...skoro site rodnimi po majka mi ziveat vo grcija tie se cisti makedonci...i pobeketo sto doagaat od grcija vo makedonija se makedonci retko ima i grci no poveketo se nashi...no problermot ne e da ne odime nie tamu zs nie sme sepak sitna riba...nivniot turizam ne zarabotuva mnogu od nashite turisti...spored mene treba na Grckite gragani da ne im se vrshat uslugi vo prodavnicite kaj nas da ne im se dava roba da ne se pishiva "POPUST"na grcki jazik po nashite dukjani ednostavno da ne prodavaat sitnite biznismeni niz gradot za edno evro tuku da se cenat samite pred se da go stavat na prvo mesto licniot identitet i identitetot na svojata zemja...znaci da se zatvoraat vratite pred nosovite ne grcite koga ke dojdat da pazarat od kaj nas...ali toa nikoj nema da go napravi...zosto nie ne sme slozen narod...sekoj gleda da shitni nesto od lokalnive dukandzii...sinkir so toa edno evro pa i poveke da se ke se zbogati ili pa bez nego leb nema da ima da si kupi....ali toa e...takov narod sme nie...ne deka sme sradni za nekoe evro tuku ke se prodademe za pari zatoa sto 90% mislat deka vo parite e srekata... izvinete sto zamarav no morav da go iskazam stavot za ova prashanje...ova mozebi ke go drzi rekordot na forumov za najdolg post dolgo vreme... p.s.ve molam ne otvarajte drug pat temi so Anketa zs na primer na ovaa tema nema potreba od anketa...a ima i drugi koj se so vmetnata anketa a ne vrshi anketata nikakva uloga...znaci ova e prashanje za razgovaranje za sekojd a si gi kazi mislenjata...a ne so eden klik na mausot da se izjasni... | |
|
| |
БАНО moderator
Број на мислења : 220 Join date : 2008-03-14 Age : 115 Местолокација : Arnaut Maala
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Нед Апр 06, 2008 5:23 am | |
| Ни сум бил не ни сакам да одам кај нив племе нивно татарско да е.ам Нека отворат некоја книга по историја нека видат до кај била Македонија.Остај то сите тие филозофите нивни Сократ,Платон,Аристотел нека проверат кај се родени и на кој документи и во која година прв пат се спомнува името нивно а кога прв пат се спомнува нашето па после ке прајме муабет за историја и територија. sleepy напиша : "ostaj to so ni gi zapustija 4upinjata" - епа кој ви е крив кога се продавате за 2 раце сончоглед | |
|
| |
martin4ebaby VIP
Број на мислења : 102 Join date : 2008-03-11 Age : 35 Местолокација : Bitola/Bair
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Нед Апр 06, 2008 2:05 pm | |
| nitu imam ojdeno,nitu ke odam,nitu pak sakam da odam...mn gi mrazam gnasni sustestva..idioti,ama ke platatza ova tie i to skapo,gotovo ti e ojdoja,sami ke ostanat,si go iskoristija dzokerot i nie ke vlezime vo nato ke vidite,a tie sami ke si ostanat...i ne ni gi zapustija tie ''cupinata''...tuku tie ''cupinata''ako mozat taka da se narecat-sami si se zapustija za pari...i gotovo ni nie da mu odime ni tie da niidat i da ni idat kako so veli dime treba vratata pred nos da mu ja cuknime i ne po butici da pisime na grcki popust...ama se ova ke go naprajme,kako so se site iznervirani,protiv niv..ke se kaat za to so go napraja ama kasno ke mu bidi...gnasi | |
|
| |
K.B. Рап гуштер
Број на мислења : 103 Join date : 2008-03-14
| Предмет: Yo Нед Апр 06, 2008 6:38 pm | |
| nekoj ke si reci ne odam kaj grcite deka vaka paa to bee ljuge nase mesto e nie na more izlegvamee to e mk jasbi odel oti zakon e a gr4istata ne bi gi gledal ic koj gi ebaaa pozz:D:D | |
|
| |
dime_sivdom moderator
Број на мислења : 426 Join date : 2008-03-11 Age : 38 Местолокација : Независна Република Битола/Баир мала није шала
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Нед Апр 06, 2008 8:07 pm | |
| ti bi odel vo nashe mesto no bi im gi polnel dzebovite ne grcite za utre so tvoi pari da ti rasturat drzavata vo koja si roden i da te narecat slobodno Grk,Varvarin,Titovo stvoren Makedonec...sekako samo ne Makedonec... ubavo razmisluvajje...ti ke odish tamu i nema da go gledahs grcite...ti nema da gi gledahs ali ke platish debelo...ke mu gi napolnish dzebovite...pa ne mora da gi gledahs tie ke si ja ostvarat celta... ako veke tolku ti se odi na odmor edi Ohrid...nie imame super turisticki centri kaj nas...a ako veke sakash na more podobro odi Bugarija ili Hrvatska...aj neka ne bidi Bugarija...odi Hrvatska...posekako parite gi davash...ako veke tolku ti e za na more...da te dupat rakovite pod noze... :D:D zs mora da e toa grcija? za da dokazish deka ne ti znaci nisto vetoto i deka ti mozes i bez tvojot identitet?ako e za toa sloboden ti e patot...odi!!!! | |
|
| |
KOSTA(FREESTYLER) moderator
Број на мислења : 216 Join date : 2008-03-12 Age : 36 Местолокација : Bitola (Arnaut Mala)
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Нед Апр 06, 2008 9:15 pm | |
| - dime_sivdom напиша:
- sleepy напиша:
- abe peer ostaj to..mi idat ovde vo bitola i kupfat raboti mn mn poeftino..ostaj to so ni gi zapustija 4upinjata...
sepak spored mene dobro e sto ne vlegofme vo nato...prakame vojnici vo irak da se borat za amerika da dobie nafta i da ni ja shitka nas posle...temata pri srce me mafa i moram sea da zakutam koj vi gi zapuste cupinjata be????jas ne mislam deka nekoj drug mozi da zapusti nekoj tret....barem jas taka mislam...znaci kako ti so gi narekvash "cupinjata" spored mene Kuchkite nikoj ne gi zapustil...tie si se takvi i takvi ke ostanat...znaci nikoj ne gi tera na sila...tie si sakaat vo kafic da pijat najskap koktel i da se furaat niz shirok sokak vo tera nova i drugite butici kupuvajki skapa obleka...so eden zbor tie dobrovolno zemaat pari za sex so grci i dobrovolno pristapuvaat na sex so bogati luge...najinteresno mi e sto site mislat deka toa go pravat so grcite samo za toa sto grcite se bogata...ete jas ke vi kazam deka ne e taka..toa e edna rabota...deka se bogati no ima i nesto drugo...tie se STRANCI koj idat kaj nas i nikoj ne poznavaat od tuka i ovie pristapuvaat na platen sex so niv samo za toa sto nema da gi izdadat na nikoj...inaku ima i makednoci sto se bogati ali sepak tie se makednci i vo sekoj moment mozat da se pofalat deka imale sex so nekoja nasha sograganka i pri toa i platil za uslugata...znaci tuka lezi odgovorot na site prashanja... a inaku da se vratam na temata...sum bil Grcija uste kako mnogu mal moite me odnesle bez moja volja:) i ot togash ne sum bil a imam rodnini tamu zs sum Egeec po poteklo...skoro site rodnimi po majka mi ziveat vo grcija tie se cisti makedonci...i pobeketo sto doagaat od grcija vo makedonija se makedonci retko ima i grci no poveketo se nashi...no problermot ne e da ne odime nie tamu zs nie sme sepak sitna riba...nivniot turizam ne zarabotuva mnogu od nashite turisti...spored mene treba na Grckite gragani da ne im se vrshat uslugi vo prodavnicite kaj nas da ne im se dava roba da ne se pishiva "POPUST"na grcki jazik po nashite dukjani ednostavno da ne prodavaat sitnite biznismeni niz gradot za edno evro tuku da se cenat samite pred se da go stavat na prvo mesto licniot identitet i identitetot na svojata zemja...znaci da se zatvoraat vratite pred nosovite ne grcite koga ke dojdat da pazarat od kaj nas...ali toa nikoj nema da go napravi...zosto nie ne sme slozen narod...sekoj gleda da shitni nesto od lokalnive dukandzii...sinkir so toa edno evro pa i poveke da se ke se zbogati ili pa bez nego leb nema da ima da si kupi....ali toa e...takov narod sme nie...ne deka sme sradni za nekoe evro tuku ke se prodademe za pari zatoa sto 90% mislat deka vo parite e srekata...
izvinete sto zamarav no morav da go iskazam stavot za ova prashanje...ova mozebi ke go drzi rekordot na forumov za najdolg post dolgo vreme...
p.s.ve molam ne otvarajte drug pat temi so Anketa zs na primer na ovaa tema nema potreba od anketa...a ima i drugi koj se so vmetnata anketa a ne vrshi anketata nikakva uloga...znaci ova e prashanje za razgovaranje za sekojd a si gi kazi mislenjata...a ne so eden klik na mausot da se izjasni... POTPOLNO SE SLOZVAAM SO POSTOT..I NE TREBA DA ZABORAJTEE DEKA EGEJCITE SE NAJUBAJTE LUGE I NAJGOLEMITE PATRIOTI:))95% KRV EGEJSKA TECI VO MENE:)I GRCITE GI MRAZAM OD DNOTO NA DUSHATA:))) | |
|
| |
ELENA
Број на мислења : 14 Join date : 2008-03-17
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Нед Апр 06, 2008 9:27 pm | |
| И во мене течи Ејгејска крв не се мразам за тоа оти и ви срце и ви душа сум МАКЕДОНКА. | |
|
| |
Juve-W.H.F. Admin
Број на мислења : 348 Join date : 2008-03-11 Age : 39 Местолокација : Bitola Epicentar
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Нед Апр 06, 2008 10:27 pm | |
| | |
|
| |
Gang Man[Freedom Figters] Рап Шутрак
Број на мислења : 189 Join date : 2008-03-14 Age : 34 Местолокација : Bitola (Arnaut Maale) Oblasta
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Пон Апр 07, 2008 4:29 pm | |
| HEHEHEHEH aj kje odam kolku dosega so sum oshol!!!!samo 1 | |
|
| |
Spinin Рапуш
Број на мислења : 75 Join date : 2008-03-14
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Нед Апр 13, 2008 9:14 pm | |
| ni sum isol ni idam | |
|
| |
Adrenalin666 moderator
Број на мислења : 172 Join date : 2008-05-22 Age : 36 Местолокација : Сонцето Светит Месечината Сјај, Те Сакам Ебамуја Знај..Ж`та кавадаречка-засекгоаш моја!!
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Чет Jул 31, 2008 1:51 am | |
| Е па досеа не сум бил на местово, али би го посетил во секој случај. изобилува со древни споменици, и има многу места за посетување.Од секоаш сум сакал да појдам.Како област ми се бендисува.А грците шо се срање луѓе срање се јебига..то е познато на секого. | |
|
| |
MADBOY_FF / UBO / FFM
Број на мислења : 20 Join date : 2008-03-13 Местолокација : republika bitola / grozdot / parkot
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? Чет Jул 31, 2008 5:46 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? | |
| |
|
| |
| Дали после сите не убави случки би отишле на одмор во Грција? | |
|