| Sto sonuvate? | |
|
+7БАНО Machor ifan4e_baby Juve-W.H.F. KOSTA(FREESTYLER) dime_sivdom sleepy 11 posters |
Автор | Порака |
---|
sleepy moderator
Број на мислења : 183 Join date : 2008-03-12 Age : 33
| Предмет: Sto sonuvate? Пет Мар 28, 2008 7:19 pm | |
| Sto e najgolemata glupost sto ste ja sonufale? Morase da otfora vakfa tema poshto denes sonfaf najgolemata glupost vo zhifotot..Sonfaf kaj so instaliram linux..I kaj so go rabotam posle..greoj...:S ama to e.... | |
|
| |
dime_sivdom moderator
Број на мислења : 426 Join date : 2008-03-11 Age : 38 Местолокација : Независна Република Битола/Баир мала није шала
| Предмет: Re: Sto sonuvate? Пет Мар 28, 2008 8:24 pm | |
| | |
|
| |
KOSTA(FREESTYLER) moderator
Број на мислења : 216 Join date : 2008-03-12 Age : 36 Местолокација : Bitola (Arnaut Mala)
| Предмет: Re: Sto sonuvate? Пет Мар 28, 2008 9:12 pm | |
| Sega jas ke vi kazam so sonvav ...deka sum cekal nova godina vo avtobuss:) i znajs onaka imalo mn curi ,i site sme bile pijani drop i so ednaa tipka jas sum se trgnaal i odednas sme se nashle vo nekoja spalnaa od kaj spalna naednas:) i jas se cudam...i znajte segaa so mozi da bidi pomegu dvajca pijani i toa vo spalna..i znajs onaka pocna ova ona..:)i nekoj mi titna na mobilen me razbudi..lelle kako sum se isnerviraal i mu pisaav poraka ja oterav u pmm... )i sepak mislam deka ovaj son ne e nekoj kopnesh tuku e rezultat na gledanje na pregolema doza na interesni klipovi i drugi zanimilivi stvari koj mi vlegle vo podsvesta.zatoa i sum gi sonval..ovaj son neklni go sonvav:))) | |
|
| |
Juve-W.H.F. Admin
Број на мислења : 348 Join date : 2008-03-11 Age : 39 Местолокација : Bitola Epicentar
| Предмет: Re: Sto sonuvate? Пет Мар 28, 2008 9:36 pm | |
| jas 6o sum sonval,kje se padnite od smea,abe sum bil mrtov t.e dadov zedov so svetot i sum gi nabljuduval lugjeto kako da sum duh,nikoj ne go zabelezval moeto prisustvo i kako da sum se podgotvuval da odam vo rajot,ama mi bilo se onaka nekako toplo,ubavo i iskulirano ne sum zemal zdravo za gotovo niedna postapka na lugjeto koi sum gi nabljuduval.pozemena stvar neznam dali nekoj kje sonuva.inaku i jas bi rekol kako dime asolen son nemam sonvano se ne6to zabegano upm | |
|
| |
sleepy moderator
Број на мислења : 183 Join date : 2008-03-12 Age : 33
| Предмет: Re: Sto sonuvate? Саб Мар 29, 2008 5:19 pm | |
| - sleepy напиша:
- Sto e najgolemata glupost sto ste ja sonufale?
Morase da otfora vakfa tema poshto denes sonfaf najgolemata glupost vo zhifotot..Sonfaf kaj so instaliram linux..I kaj so go rabotam posle..greoj...:S ama to e.... i da si kazam..si odam denes i nikako ne mozhef da instaliram distribucija na linux i mn se iznerviraf.. inaku glup son so go imam sonfano beshe markeri..samo markeri onaka razli4ni po debelina po boja..na raft i kaj so si 4krtam so nif:D kosta deshifriraj mi go sonot:D | |
|
| |
ifan4e_baby VIP
Број на мислења : 72 Join date : 2008-03-11 Age : 34
| Предмет: Re: Sto sonuvate? Пон Мар 31, 2008 9:42 pm | |
| | |
|
| |
Machor Рап гуштер
Број на мислења : 105 Join date : 2008-03-13
| Предмет: Re: Sto sonuvate? Пон Мар 31, 2008 9:54 pm | |
| hah a.. nekni sonvav... sum odel da se mijam zabi sabajleto.. i pastata bila od 20 kg edno metro dolga ... haha | |
|
| |
БАНО moderator
Број на мислења : 220 Join date : 2008-03-14 Age : 115 Местолокација : Arnaut Maala
| Предмет: Re: Sto sonuvate? Пон Мар 31, 2008 10:17 pm | |
| | |
|
| |
THE_LADY_D Рап манијак
Број на мислења : 278 Join date : 2008-03-21 Местолокација : Postojna, Slovenia
Character sheet GAMES-Игри: (4/4) GAMES-Игри: |