| SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD | |
|
|
Автор | Порака |
---|
STIHOVEN_KALIBAR VIP
Број на мислења : 26 Join date : 2008-03-14 Местолокација : Skopje Devetiot krug na pekolot
| Предмет: SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD Сре Мар 26, 2008 2:40 pm | |
|
Последната промена е направена од STIHOVEN_KALIBAR на Сре Апр 09, 2008 3:33 pm. Мислењето е променето 1 пати | |
|
| |
KOSTA(FREESTYLER) moderator
Број на мислења : 216 Join date : 2008-03-12 Age : 36 Местолокација : Bitola (Arnaut Mala)
| Предмет: Re: SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD Чет Мар 27, 2008 1:30 am | |
| liricki interesen ..ima isto taka dobri hardcore ritmovi..ali ne e nesto extra prosecen MC mi e.. ima mn podobri od nego na balkanot ..mu fali nekako povekjee zar vo recitiranjeto poveke cuvstva..i masteringot na albumot ne mi se bendisvaa..mn iskompresirani se vokalitee..pozdraav | |
|
| |
STIHOVEN_KALIBAR VIP
Број на мислења : 26 Join date : 2008-03-14 Местолокација : Skopje Devetiot krug na pekolot
| Предмет: Re: SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD Вто Апр 29, 2008 3:28 pm | |
| - FREESTYLER_KPU напиша:
- liricki interesen ..ima isto taka dobri hardcore ritmovi..ali ne e nesto extra prosecen MC mi e..
ima mn podobri od nego na balkanot ..mu fali nekako povekjee zar vo recitiranjeto poveke cuvstva..i hahaha me iznasmea sega...nemal custva blokovski u pesnite hahahaha....a koj ima custva u pesnite barem u Makedonija nabroj mi 5 grupi ....Blokovski e 5 nivoa na povisoko nivo od 90 posto mk raperi..........Ako on nema custva u pesnite neznam koj ima...Preku kur od makedonski betl lajna....slushajte filozofija malce | |
|
| |
БАНО moderator
Број на мислења : 220 Join date : 2008-03-14 Age : 115 Местолокација : Arnaut Maala
| Предмет: Re: SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD Вто Апр 29, 2008 7:30 pm | |
| Tiopt po nacija e Srbin pa taka da nema osnova da go sporedis so mak rap kako prvo,sporedi go so nekoj od zemjata od koja poteknuva primer (stram mi e za go napisam zborot sporedba) so De Niro ... e ako mi recis deka ima poveke emocii od De Niro ke skoknam od najvisokata zgrada vo Makedonija. A ako stanuva zbor za intelekt i filozofija eve go Marchelo ... i od nego moze ima po pametni tekstovi taka? Freestyler napisa deka spirit e prosecen mc...za mene ne e ni toa...ne bi go slusal i da e posleden rap artist vo svetot...aj sea pozz kume
Последната промена е направена од EVIL-B на Вто Апр 29, 2008 7:35 pm. Мислењето е променето 1 пати (Reason for editing : :)) | |
|
| |
STIHOVEN_KALIBAR VIP
| Предмет: Re: SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD Вто Апр 29, 2008 8:30 pm | |
| Sekoj ima pravo da slusha shto saka i nikoj ne ti nametnue sho ke slushash...ako sakas i puff daddy i 50 cent slushaj go ama ich kur ne mi chue.....Toa shto ja go mislam za Blokovski e druga rabota i nemozes da me razubedis vo toa kako shto ni ja nemozam da te razubedam vo sprotivnoto...sekoja cest za marcelo ama sporedbata so Blokovski e neadekvatna zatoa shto se raboti za sosema razlicni stilovi..... | |
|
| |
Број на мислења : 216 Join date : 2008-03-12 Age : 36 Местолокација : Bitola (Arnaut Mala)
| Предмет: Re: SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD Вто Апр 29, 2008 8:37 pm | |
| - STIHOVEN_KALIBAR напиша:
- FREESTYLER_KPU напиша:
- liricki interesen ..ima isto taka dobri hardcore ritmovi..ali ne e nesto extra prosecen MC mi e..
ima mn podobri od nego na balkanot ..mu fali nekako povekjee zar vo recitiranjeto poveke cuvstva..i
hahaha me iznasmea sega...nemal custva blokovski u pesnite hahahaha....a koj ima custva u pesnite barem u Makedonija nabroj mi 5 grupi ....Blokovski e 5 nivoa na povisoko nivo od 90 posto mk raperi..........Ako on nema custva u pesnite neznam koj ima...Preku kur od makedonski betl lajna....slushajte filozofija malce Znajs sto e poimot "FORUM".? Za da se debatira za postavenite temi...ti ja otvori ovaa tema za da davame komentari jas od pocit kon tebe zedov go spustiv albumot i dadov mislenje...a sega ti tukaa mi glumis seznajko...sekoj si ima pravo na svoe mislenjee komentarot ne ti drzi mesto ama ich..Jas si go dadov svoeto mislenje i treba da go pocituvas...ako tebe ti se bendisva mene ne mi praj posebno kef. i dobro napomenav deka nema zar vo recitiranjeto a ne deka negovite textovi ne budat cuvstva...pozz | |
|
| |
STIHOVEN_KALIBAR VIP
| Предмет: Re: SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD Вто Апр 29, 2008 8:42 pm | |
| Ja ti dadov samo sugestija i moe mislenje a za vkusovite ne treba da se razgovara neli??? Za nevkusovite pa ich Muabettot mi beshe toa shto nemoze da se napravi paralela pomegju ovie likovi sho gi spomna so Blokovski ili toa ti e isto kako mene da me soreduvas so RNS (se raboti za sosema razlicni stilovi na recitiranje)....Marcelo recitira so 800 na saat a blokovski posmireno.....inaku koj shto saka neka si slusha...pozzzz | |
|
| |
| Предмет: Re: SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD Вто Апр 29, 2008 8:52 pm | |
| | |
|
| |
STIHOVEN_KALIBAR VIP
| Предмет: Re: SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD Вто Апр 29, 2008 8:55 pm | |
| Ama najinteresni kriticari na forumite se onie kopiljacite so 15 godini sho uste cicaat od cickata na majka im i ne napraile pesna u zivot ama se eksperti po site prashanja i znaat da iserat sve zivo i divo:D Se slagas so mene sigurno | |
|
| |
| Предмет: Re: SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD Вто Апр 29, 2008 9:12 pm | |
| - STIHOVEN_KALIBAR напиша:
- Ama najinteresni kriticari na forumite se onie kopiljacite so 15 godini sho uste cicaat od cickata na majka im i ne napraile pesna u zivot ama se eksperti po site prashanja i znaat da iserat sve zivo i divo:D Se slagas so mene sigurno
Se slagam ali mislam toa e rezultat na toa so site mislat deka e mn lesno da snimaat pesni i deka poslem prva pesna se raperi..i odma im raste egoto vikaat sto e toj poveke od mene..i te gledat kako konkurencija, toa e rezultat na pregolemite meinstrim vlijanie koj sto kazuvaat gluposti vo pesnite i na ovie malisanite lesno im se gleda pa aj ke prajme i nie...i mislam deka toa pricinata so nekoj luge gledaat taka na rapot ,i pogresno go svakaat..Treba da se vrati vistinskoto na scenata da se pravaat buntovnicki pesni kako so bilo porano..pozz | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD | |
| |
|
| |
| SPIRIT BLOKOVSKI-Oblici od oblaka DOWNLOAD | |
|